logotip

LLOGUER D’ESPAIS A OSONA

ACCÉS VIGILAT AL RECINTE DE 06:00/
23:00H

Podràs accedir al teu espai els 365 dies de l’any, de 06:00 a 23:00h i tantes vegades com vulguis.

ACCÉS PRIVAT

Tú decideixes qui hi entra. Només podran accedir les persones que tu autoritzis.
Els hi hauràs de donar la teva clau d’accés, o fer-ne una còpia.

QUÈ POTS GUARDAR-HI?

Bicicletes, cotxets, patinets, joguines, roba, mobles, làmpades, eines de jardineria i bricolatge, equipaments esportius, electrodomèstics, documents privats o arxius escolars, escales, carretons, antiguitats, mobles d’oficina, material de muntage, etc.

Què NO POTS GUARDAR-HI?

Animals, matèries inflamables, àcids, productes químics, productes il·legals, explosius, petards, material pirotècnic, bombones de butà o propà plenes, menjar i productes antihigiènics, substàncies perilloses, llaunes de gasolina, armes, joies o objectes de molt valor, etc.

DE QUINS ESPAIS DISPOSEM?

Tenim molts espais diferents disponibles, ja siguin interiors o exteriors. Els interiors poden ser utilitzats com a traster, magatzem, com a lloc de petit taller o bricolatge, local d’assaig, garatge, oficina, despatx, etc. L’exterior pot ser un espai per a dedicar-lo a un hort, entrenament de gossos o cavalls, per fer alguna activitat a l’aire lliure, etc. Això són només algunes idees. Qualsevol altra utilitat que pugueu necessitar, segur que trobarem el lloc adequat.

QUINES MIDES NECESSITES?

Ens ajustem a les vostres necessitats. Podem oferir un espai des de 6m2, fins al que necessiteu!
Veniu a veure-ho, sense cap compromís.

QUIN TIPUS DE CONTRACTE DE LLOGUER FEM?

El contracte serà mensual o bé anual, en funció del que pactem, i de prestació de serveis.
Es renovarà automàticament en abonar la segona quota.

COM I QUAN ES PAGA?

El pagament sempre serà per avançat, i es farà efectiu durant els 3 primers dies de cada mes. Podeu fer-lo mitjançant transferència bancària o bé en efectiu.

COM POTS RESCINDIR EL CONTRACTE?

Caldrà que ens avisis amb dues setmanes d’antelació en cas que sigui mensual, o amb tres mesos d’antelació en cas que sigui anual. Després de buidar l’espai utilitzat i deixar-lo en les mateixes condicions que els vas trobar, es podrà signar el rebut de sortida en el que t’ abonarem la fiança. El pagament es realitzarà per transferència bancària passats 15 dies.

HI HA ALGUNA ASSEGURANÇA ALS ESPAIS LLOGATS?

La finca disposa només d’una assegurança bàsica pel continent. Però tu estàs obligat a concertar amb una companyia d’assegurances una pòlissa per cobrir el contingut de dins el local, danys a tercers, danys materials, robatori, etc.

QUÈ VENEM?

Hi podem vendre desde cinta adhesiva (precinte), pel·lícula retràctil, caixes de cartró, plàstic de bombolles, prestatgeries, guants, candaus, estufes de pèl·lets, estufes de llenya, etc.
Si necessites alguna cosa, pregunta’ns per saber si en tenim!